اولین سمپوزیوم تازههای نقشه برداری مغز ایران در دوم و سوم مهرماه توسط آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز برگزار گردید
اولین سمپوزیوم تازههای نقشه برداری مغز ایران در دوم و سوم مهرماه با حضور پر رنگ پژوهشگران برجستهی این حوزه٬ اساتید گرانقدر٬ دانشجویان و علاقهمندان به این علم٬ در محل پردیس دانشکدههای فنی دانشگاه تهران برگزار شد.
اولین سمپوزیوم تازههای نقشه برداری مغز ایران در دوم و سوم مهرماه توسط آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز برگزار گردید.
اولین سمپوزیوم تازههای نقشه برداری مغز ایران در دوم و سوم مهرماه ۱۳۹۶ با حضور پر رنگ بیش از ۳۰۰ نفر از پژوهشگران برجستهی این حوزه٬ اساتید گرانقدر٬ دانشجویان و علاقهمندان به این علم٬ در محل پردیس دانشکدههای فنی دانشگاه تهران برگزار شد.
دکتر محمدرضا آی رئیس آزمایشگاه ملی نقشهبرداری مغز، ارتقای موقعیت ایران در سطح منطقهای و بینالمللی و افزایش توان رقابتی پژوهشگران و فناوران در حوزه ی علوم و فناوری های شناختی و نقشهبرداری مغز را از مهمترین اهداف برگزاری سمپوزیوم تازههای نقشهبرداری مغز ایران عنوان کرد .
دکتر سید کمال خرازی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی، نیز عنوان کرد: علومشناختی یک دانش نوین است و آثار گستردهای در زندگی انسان دارد٬ لذا توجه به این حوزه و توسعهی آن در کشور بسیار حائز اهمیت است.
دکتر حسین قدیری دبیر اجرایی سمپوزیوم این حوزه از علم را نوپا و جوان در کشور دانستند و عنوان کردند : تا کنون در کشور استفاده از تجهیزات پیشرفتهی نقشه برداری مغز در حوزه های مختلف خیلی جدی گرفته نشده ٬ در صورتی که با استفاده از نقشهبرداری مغز میتوان حتی به شناخت و کشف استعدادهای دانش آموزی پرداخت.
دکتر غلامعلی حسین زاده دبیر علمی سمپوزیوم در رابطه با نقشه برداری مغز میفرمایند: نقشه برداری مغز به مجموعهای از تکنیکها اطلاق میشود که توسط آنها میتوان عملکرد مغز را کمی کرد و به مطالعهی دقیق تر مغز پرداخت.
آزمايشگاه ملی نقشه برداری مغز علاقهمند است با برگزاری چنین رویدادهایی، گامی در جهت رشد این حوزه از علم بردارد٬ از این رو علاوه بر برگزاری سمپوزیوم در دو روز در حاشیهی آن و در یک دوره ی ده روزه قبل و بعد از برگزاری، پانزده کارگاه جانبی نیز با توجه به نیاز جامعهی علمی نقشه برداری از مغز برگزار شد و در نهایت یکی از بزرگترین رویدادهای حوزهی نقشهبرداری مغز رقم خورد(جزییات اطلاعات برگزاری کارگاه ها در وبسایت آزمایشگاه، قسمت اخبار و رویدادها در دسترس است).
همچنین در محوطهی برگزاری سمپوزیوم٬ غرفههای نمایشگاهی در اختیار برخی شرکتها و مراکز پژوهشی حامی سمپوزیوم قرار داده شد تا در فضای مناسب علمی و آموزشی سمپوزیوم به معرفی امور و خدمات خود بپردازند.
شرکت ها و مراکز حامی برگزاری این رویداد علمی مهم کشور در ادامه به ترتیب فهرست شده اند:
- شرکت فناوری آزمایشگاهی زیمنس
- کلینیک آتیه درخشان ذهن
- شرکت تجهیزات پزشکی پیشرفته
- شرکت شزان
- شرکت شناخت
- شرکت تجهیز گسترش سینا
- شرکت داج
- مجلهی فن آوری سلامت
- ژورنال FBT
- آزمایشگاه جامع پیش کلینیکی دانشگاه تهران
- شرکت دانش بنیان پرتو دانش
در این رویداد ۱۵ سخنران مطرح و به نام از مراکز تحقیقاتی و دانشگاههای رتبه اول داخل و خارج کشور٬ در سخنرانیهای ۴۵ دقیقهای٬ آخرین دستاوردهای مربوط به تخصص خود را بیان کرده و شرح دادند که در ادامه اسامی این اساتید گرانقدر را مشاهده می کنید:
روز اول :
- • دکتر محمدرضا آی
- • دکتر سید کمال خرازی
- • دکتر رضا راجیمهر
- • دکتر مجید نیلی احمدآبادی
- • دکتر ایمان محمد رضازاده
- • دکتر امیر حسین بتولی
- • دکتر رضا رستمی
- • دکتر رضا خسروآبادی
- • دکتر غلامعلی حسینزاده
روز دوم:
- • دکتر حامد نیلی
- • دکتر روحالله عبداللهی
- • دکتر سینا صالحی
- • دکتر عبدالحسین عباسیان
- • دکتر آناهیتا خرمی
- • دکتر سید کمالالدین ستارهدان
روز دوم پس از انجام سخنرانی ها از حامیان و دست اندرکاران برگزاری تقدیر و تشکر به عمل آمد و یادبودی کوچک به این عزیزان اعطا شد.
همچنین برندگان مسابقهی اف ام آر آی که مرحلهی نهایی آن در شهریور ماه برگزار شد٬ در پایان سمپوزیوم اعلام و جوایز آنها اهدا شد. اسامی برندگان و شرح مختصری از برگزاری مسابقه در اینجا آورده شده است.
لازم به ذکر است که آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز در این مراسم میزبانی بیش از ۳۰ نفر از اساتید برجستهی این حوزه به عنوان میهمانان افتخاری سمپوزیوم را عهده دار بود.
برای تماشای بخشی از مصاحبهی شبکهی خبر با دکتر سید کمال خرازی(دبیر ستاد علوم و فناوری های شناختی)٬ دکتر حسین قدیری(دبیر اجرایی سمپوزیوم) و دکتر غلامعلی حسین زاده(دبیر علمی سمپوزیوم) ٬ اینجا کلیک کنید.
در پایان از تمامی شرکت کنندگان و همچنین اعضای کمیتهی برگزاری سمپوزیوم تازههای نقشه برداری مغز تشکر میکنیم و امیدواریم با تکرار چنین رویدادهایی بخشی از نیازهای علمی این حوزه را رفع نماییم.
برای تماشای بخشی از مصاحبهی خبرنگاران شبکهی خبر با دکتر سید کمال خرازی٬ دکتر حسین قدیری(دبیر اجرایی سمپوزیوم) و دکتر غلامعلی حسین زاده(دبیر علمی سمپوزیوم) ٬ اینجا کلیک کنید.
نوشته های مرتبط