ورود / ثبت نام


خدمات آزمایشگاه تحریک مغناطیسی فراجمجمه ای مغز (TMS)

  1. انجام پروتکل‌های مختلف ، امکان ثبت نقاط دقیق تحریک، زمان و شدت پالس‌های اعمالی

    شکل 1

  2. امکان استفاده از کویل‌های مختلف با کاربردهای خاص متناسب با هدف پژوهش

    آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز با دارا بودن کویل‌های متنوع با کاربردهای خاص، برای پژوهشگران امکان انتخاب کویل متناسب با نیازها و اهداف پژوهشی‌شان را فراهم می‌کند. از جمله خدمات قابل ارائه با کویل‌های آزمایشگاه TMS می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    • تحریکات متمرکز بر ناحیه خاص
    • تحریکات عمقی‌
    • امکان تحریک یک ناحیه نسبتا وسیع مغز
    • نقشه‌برداری آستانه حرکتی
    • انجام پروتکل‌های مختلف درمان افسردگی با تاییدیه FDA و CE
    • انجام پروتکل‌ درمان اختلال وسواس فکری عملی (OCD) با تاییدیه FDA
    • انجام پروتکل‌های با تعداد پالس یا با فرکانس بالا
    • انجام ثبت همزمان fMRI-TMS با کویل سازگار با MR

    لیست کویل‌های موجود در آزمایشگاه و مشخصات و کاربردهای آنان در بخش تجهیزات آزمایشگاه TMS در دسترس است.

    شکل 2

  3. انجام ثبت همزمان fMRI-TMS با استفاده از TMS-fMRI System Solution

    سیستم TMS-fMRI System Solution شامل کویل سازگار با MR، نگه دارنده کویل سازگار با MR برای ثابت نگه داشتن کویل در جهات مورد نیاز، و دستگاه‌های رابط مانند ریموت کنترل، فیلتر پاورلاین، ایست اورژانسی می‌باشد. بخش TMS آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز از معدود مراکزی در جهان است که تجهیزات مورد نیاز برای اعمال تحریک مغناطیسی فراجمجمه‌ای مغز (TMS) و تصویربرداری کارکردی تشدید مغناطیسی (fMRI) را به صورت همزمان در یک آزمایش دارد. همچنین با توجه به مجهز بودن این بخش به سیستم Frameless Stereotaxy (با کمک دستگاه Localite-TMS Navigator)، که محققین را قادر می‌سازد موقعیت و جهت تحریک را با دقت بسیار بالایی تعیین کنند، پژوهشگران آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز از این امکان برخوردارند که از تصاویر ساختاری/ عملکردی برای تعیین نواحی هدف تحریک در روش تحریک مغناطیسی و الکتریکی با دقت بالا استفاده نمایند. این سیستم همچنین محققین را قادر می¬سازد تا نقشه کارکردی دقیقی از نواحی قشر مغز هر بیمار به صورت جداگانه به دست آورند.

    شکل 3

  4. انجام ثبت همزمان TMS-EEG

    در آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز این امکان برای پژوهشگران وجود دارد که ثبت مدالیته‌های گوناگون را به شکل همزمان انجام دهند. یکی از این امکانات امکان اخذ سیگنال EEG همزمان در طول جلسه اعمال تحریک مغناطیسی است.

    شکل 4

  5. ثبت MEP و نظارت بر شرایط الکتروفیزیولوژیک، توصیف و ارزیابی عضلات، اعصاب و ساختارهای سیستم عصبی مرکزی در شرایط طبیعی یا پاتولوژیک با کمک MEP Monitor

    شکل 5

  6. تعیین آستانه حرکتی (MT) فرد با و بدون استفاده از MEP Monitor

    شکل 6

  7. امکان شبیه سازی مغز و تعیین دقیق نقاط هدف تحریک مغناطیسی با دستگاه Localite - TMS Navigator با داشتن داده‌های MRI فرد یا بدون آن و با استفاده از داده‌های استاندارد مغز

    نورونوگیشن (Neuronavigation) یا رهیابی عصبی روشی نوین برای افزایش دقت در یافتن موقعیت و جهت حرکت، در جراحی مغز یا نقشه برداری از آن است. تعیین دقیق نقاط هدف در TMS بر اثربخشی آن به ویژه در درمان تاثیر بسزایی دارد. از این رو پژوهشگران آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز می‌توانند با استفاده از دستگاه Localite-TMS Navigator، با داشتن تصاویر MRI فرد یا بدون آن و با کمک اطلس مغز ، نقاط هدف را با دقت کمتر از 1 میلی‌متر تعیین کنند. همچنین با کمک این سیستم می‌توان بر موقعیت صحیح سر بیمار و قرارگیری کویل در موقعیت صحیح نظارت کرد و داده‌های مربوط به موقعیت سر و موقعیت کویل را نیز ثبت نمود تا در جلسات آینده عینا بازتولید شوند.

    شکل 7

  8. ثبت موقعیت مکانی تمام الکترودهای EEG بر اساس الگوی مورد نظر پژوهشگر با کمک دستگاه Localite – TMS Navigator

    شکل 8

  9. اجرای Task مناسب آزمایش همزمان با اعمال تحریک مغناطیسی

    در بسیاری از پژوهش‌ها، پژوهشگر مایل است آزمودنی همزمان با دریافت تحریک و اخذ سیگنال، در حال انجام Task مشخص برای سنجش موضوع مد نظر وی باشد.در آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز این امکان وجود دارد که آزمودنی همزمان با انجام Task مورد نظر پژوهشگر، تحریک مغناطیسی دریافت کند.

  10. نقشه‌برداری آستانه حرکتی ، نواحی حرکتی و کلامی مغز

خبرنامه آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز

با عضویت در خبرنامه آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز از آخرین اخبار و رویدادها مطلع شوید.

پرداخت هزینه آزمایشات دریافت گواهی پشتیبانی
صفحه اصلی
جستجو
دسته بندی
باشگاه
حساب کاربری