تصویربرداری تشدید مغناطیسی یا MRI یک روش پرکاربرد برای تشخیص بیماری¬ها یا انجام مطالعات علوم شناختی است. انجام اسکن MRI معمولاً مستلزم وارد کردن بیمار به یک محفظه کوچک و تونل مانند و ارائه دستورالعمل¬هایی برای بی¬حرکت ماندن در داخل آن است. بسیاری از ازمون¬های ام آر آی به دلیل امتناع بیمار با شکست مواجه می¬شوند و بدرستی انجام نمی¬شوند. برخی از دلایل این نگرانی¬ها که توسط بیماران گزارش شده است نمادی از کلاستروفوبیا یا ترس از فضای بسته هستند، به عنوان مثال محدود بودن یا تنها بودن در اسکنر. بر اساس گزارشات و مقالات تعداد ازمون¬های ناموفق MRI که در نتیجه کلاستروفوبیا ایجاد میشوند، 6.5 درصد می-باشد. علاوه بر این، ازمون MRI گاهی اوقات خود باعث ایجاد کلاستروفوبیا می¬شود.
- سیستم ماک اسکنر (mock scanner):
- سیستم شبیه¬سازی شده مشابه اسکنر 3 تسلای پریزمای موجود در آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز می باشد و به شکلی طراحی شده است که برای شرکت¬کنندگان شرایطی شبیه به آنچه در اسکنر واقعی تجربه خواهند کرد را فراهم کند.
- قطر بور مگنت مشابه به اسکنر واقعی بوده و می¬تواند در کاهش ترس و استرس آزمودنی¬هایی که از کلاستروفوبیا رنج می¬برند یا کودکان و افراد مسن مفید باشد.
- این تجهیز حاوی میدان مغناطیسی نبوده و ملاحظات اسکنر واقعی را ندارد.
- اسپیکرهایی در داخل ماکت تعبیه شده¬اند، به طوری که می¬توان صدای انواع سکانس¬های روتین در ازمایشگاه مانندEPI, T1-MPRAGE, T2 space, gre_field_map و موارد دیگر را برای واقع¬گرایی بیشتر برای ازمودنی خود پخش نمود.
- سیستم ثبت میزان اکسیژن خون
- حاوی دوربین مانیتورینگ بیمار
- این سیستم شامل یک تخت متحرک بوده امکان تنظیم سرعت ورود و خروج تخت به داخل مگنت بر اساس نوع مطالعه وجود دارد.