برگزاری کارگاه بین المللی qEEG/ERP (نحوهی تفسیر نقشهی مغزی و کاربرد آن در تعیین پروتکلهای درمانی) با همکاری گروه آتیه درخشان ذهن، آبان ۹۷
یکی از ابزارهایی که روانشناسان و روانپزشکان جهت تشخیص اختلالات روانپزشکی به کار میبرند، الکتروانسفالوگرافی کمّی (qEEG) یا نقشهی مغزی است.
یکی از ابزارهایی که روانشناسان و روانپزشکان جهت تشخیص اختلالات روانپزشکی به کار میبرند، الکتروانسفالوگرافی کمّی (qEEG) یا نقشهی مغزی است. در صورت تشخیص یک اختلال، برای بررسی نابهنجاریهای مغزی ناشی از آن اختلال میتوانیم از این ابزار استفاده کنیم. همچنین نقشه مغزی برای درمانهایی که روی مغز کار میکنند، مانند نوروفیدبک، میتواند پروتکل درمان ارائه دهد و برای بررسی روند درمان نیز اطلاعات ارزشمندی ارائه میدهد.
آزمایشگاه ملی نقشهبرداری مغز با همکاری گروه آتیه درخشان ذهن کارگاه سه روزهی نحوهی تفسیر نقشهی مغزی و کاربرد آن در تعیین پروتکلهای درمانی را در تاریخ ۲۳ تا ۲۵ آبان ۱۳۹۷، در محل آزمایشگاه و به تدریس پروفسور رضا رستمی، دکتر آندراس مولر و دکتر فاطمه غلامعلی نژاد و با حضور ۶۰ شرکت کننده برگزار کرد. در ادامه سرفصلهای تدریس شده را مشاهده میکنید:
روز اول:
- مبانی EEG خود انگیخته
- بازخوانی دادههای خام EEG
- نحوهی تشخیص نویزها و آرتیفکتها
- مبانی ERP
روز دوم:
- مرور ریتمهای EEG
- مرور اجزای ERP و سیستمهای مرتبط مغزی
- ویژگیهای مغز سالم
- نشانگرهای مغزی اختلال نقص توجه-بیشفعالی، افسردگی، وسواس، اضطراب اجتماعی، استرس پس از سانحه و اسکیزوفرنی
روز سوم:
- نشانگرهای مغزی اختلال یادگیری، ناتوانی ذهنی، عصب شناختی و اوتیسم
- مقدمهای بر تکنولوژیهای نورومدولاسیون
- پروتکلهای درمانی
- تجویز دارو بر اساس نقشهی مغزی
نوشته های مرتبط