ورود / ثبت نام

راه‌اندازی ستاپ ثبت همزمان tES-fMRI با استفاده از دستگاه 8 کاناله Starstim توسط آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز

قابلیت اعمال تحریک‌های tDCS، tACS و tRNS در هنگام ثبت همزمان داده task-fMRI و rest-fMRI از خدمات قابل ارائه آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز است.

به گزارش روابط عمومی آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز؛ ثبت همزمان tES-fMRI با استفاده از دستگاه 8 کاناله Starstim در این آزمایشگاه راه اندازی شد.
با استفاده از ثبت همزمان "tES-fMRI" می‌توان اثر آنی تحریک الکتریکی بر عملکرد مغز را با استفاده از روش‌های تصاویرfMRI یا MRS بررسی کرد؛ همچنین این تحریک می‌تواند همزمان با اجرای یک وظیفه خاص توسط آزمودنی (Task-fMRI) یا زمانی که آزمودنی در حالت استراحت است و وظیفه خاصی انجام نمی‌دهد، همراه باشد.
از دیگر کاربرد های "tES-fMRI"، " بهبود و شخصی‌سازی پروتکل‌های درمانی تحریک الکتریکی" و "ایجاد سیستم حلقه بسته بر اساس عملکرد مغز جهت بهینه‌کردن پارامترهای تحریک الکتریکی"است. در این روش بر اساس عملکرد شبکه‌های مغزی و الگوریتم‌های بهینه‌سازی، می‌توان به تخمینی از پارامترهای بهینه درمان توسط تحریک الکتریکی مغز دست یافت.
آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز، همه روزه آماده خدمت‌رسانی به محققین و علاقه‌مندان سرتاسر کشور می‌باشد.
برای ثبت پروژه میتوانید با شماره‌ی 9-02188225396 تماس حاصل فرمایید.

دیدگاه ها

برای ثبت دیدگاه کافیست وارد حساب کاربری خود شوید.

خبرنامه آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز

با عضویت در خبرنامه آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز از آخرین اخبار و رویدادها مطلع شوید.

پرداخت هزینه آزمایشات دریافت گواهی پشتیبانی
صفحه اصلی
جستجو
دسته بندی
باشگاه
حساب کاربری